13.10

Hejhej, nu är det jag igen som skriver eftersom Hanna är borta eller blivit för lat. Ser att det fortfarande är några tappra själar som läser och vill ju inte svika er.

Dock är det väldigt torrt på bloggidéer just nu. OM ni vill kan ni få fråga nån fråga till Hanna. Tex. Vem hon är kär i, favoritfärg, äter helst, vilka tider hon helst går på toaletten osv, osv. Jag ska försöka svara så gott det går åt henne !

Ha det fint nu allihopa. Sakna inte Hanna allt för mycket. När hon är hemma igen har hon säkert fler fina priser att visa upp. (Hon ställer säkert upp på Miss fotbollsplan på Lördag) Hejdå

Hannas högra hand (16.38)

HEJHEEEJ.  Måste slänga in ett inlägg nu eftersom Hanna är alldeles för lat... JAG VET ATT DU SITTER VID DATORN!!!

Idag fick Hanna iaf känna på en riktig arbetsdag. Den lilla smitaren har alltid fått sluta tidigare.. Livet är orättvist. Och nu håller hon förmodligen på att packar för imorgon åker hon till UmEEEå. På nån fjollig fotbollscup...



Yäyää Bye bitches

06.59

Måste skyyyyyyyynda nu eftersom jag börjar sju ! :O
Sista dagen innan långhelg... wihooo
Som sagt skynda !!

Talangen


Jaa jag är inte bara snygg, jag kan dansa också !

16.59

Kors i taket! Inlägg TVÅ dagar i rad :OO

Tänkte visa några fina bilder på mig goch mina fina pokaler som jag vunnit på skönhetstävlingar genom tiderna.

Som sagt så har det blivit en hel del. Alla är förstås första eller andra priser. (Andra priser = dåliga hårdagar.. Suck)

Här ligger jag med öppen gylf och myser med mina gullepluttar. Just den här posen är vinnarposen från Miss Stöde 2006. Vilka minnen :')

Den här är jag extra stolt över. Vann nämligen Fröken Uslandsväg nu i våras. Andra året i rad dessutom! Därav den extra stora pokalen.

Den här är jag också grymt stolt över. Månadens snyggaste anställda på matknuten. Tuff konkurens där men jag lyckades knipa förstaplatsen.. Hade mina knep men det tänker jag inte gå in på nu, hehe

Jaa nu har ni fått se en del av mina finaste ägodelar. Har nu tur uppdaterar jag snart igen ! hejdååå


17.15

För er som fortfarande hänger sig kvar..



Köngdag igår på stan med smygfisarna !

http://www.youtube.com/watch?v=rGpYSCOYfW8  <--------

16.45

JAG LEVER !!!!


RSS 2.0